Utolsó kommentek

  • bulanzsé: <3 Sok az okos és kevés az ész? Ez aztán már igazán a vész. Erre aztán el lehet mondani, hogy i... (2011.02.16. 14:12) Nem is Hitler volt, hanem a MÁV!
  • FeroxX: a hölgyet megkeresni, molotovot be az ablakán, kocsiját meghúzni vagy felgyújtani (2010.02.11. 17:57) Nem is Hitler volt, hanem a MÁV!
  • Cantona1: @Aardvark: Behineket nem lesz nehéz gyűjteni:) Mondjuk akárki. Ha találsz hint, szóljál! Pricc-Prucc (2010.02.11. 16:38) hinek és behinek
  • Cantona1: Kedves Mindenki! Nagyon megörültem, amikor megtaláltam ezt az oldalt, mivel azt hittem, nagyon ke... (2010.02.11. 16:36) hinek és behinek
  • zsoltix: @illegális: Szerintem Glück inkább, csak ékezetet nem használnak az amcsik. (2010.02.11. 16:23) Nem is Hitler volt, hanem a MÁV!
  • Utolsó 20

lustáknak

Élve tépem ki a liba máját!

2009.02.07. 14:17 - Aardvark

Címkék: média ikea állatok liba pehely behin

A svédeket én csak ledobnám a Tajgetoszról, vagy ha az egyszerűbb, legalább valamelyik közeli fjordban kéne rájuk hajigálni néhány gleccsert! 

Aki nem érti, miről is van szó, annak íme a hír.

A szemforgatás idegesítő szokás, hát még ha ostobasággal is párorsul! Na de komolyan! Nem elég nekünk a négy mancsos gáncsoskodás, még a libáinkat is madárnak nézik? Van itt valaki, aki látott már olyan ló házaspárt, akik önként adták csikajukat az ember nyerge alá? A lónak kifejezetten jó, ha lovagolnak rajta? A tyúkok kifejezetten örülnek, hogy lenyúlják alóluk a tojást? A birkák direkt könyrögnek, hogy nyírják már meg őket, mert melegük van a nagy szőrtől? Tényleg ennyire hülyék vagyunk?

A libát tépik, fosztják, no meg tömik is. Na és? A birkát meg nyírják, a lovat betörik, majd zablát tesznek a szájába, a kutyának levágják a fülét és a farkát, a tehénnek rángatják a tőgyét, a bikát meg bepalizzák, és műtehénnel kényszerítik párosodásra. A galambokat ketrecbe zárják, a nyulakat nem engedik futkározni, és a legtöbb állat a környezetünkben vagy a tányérunkban vagy ruházatunk részeként végzi.

Aki ezt eddig nem tudta, az nyugodtan térjen vissza a szülőbolygójára, de könyörgöm, hagyjon bennünket békén! Ha ezt most nem állítjuk meg, sosem lesz vége! Holnap már az is baj lesz, hogy érzéstelenítés nélkül nyírjuk a füvet, meg nem várjuk meg, míg a gyümölcs lepotyog a fáról, hanem szadista módon tépjük a szilvát, barackot. A kukoricatörésről meg ne is beszéljünk! Hogy fájhat szegénynek!

Csak be kéne látnunk, hogy az életünk nem arról szól, hogy betesszük a mikróba a spagettikonzervet, hanem állatokat tartunk, és megesszük őket! Amelyiket nem esszük meg, azt másképp használjuk ki. A svédek közeli szomszédai a finnek. Meg kéne tőlük kérdezni, hogy a jolopukki rénszarvasai mit éreznek, amikor a szánt húzzák. Örömet biztosan nem, de nem emberek, hanem állatok! Lehet, hogy kevesebb disney-t kéne a svédeknek nézniük, mert még mackó testvérrel is kezet akarnak majd rázni, ami meg a macinak lesz finom. Szó szerint.

Amit meg az Ikea nyilatkozott, az már az ostobaság rekordja! Azt mondták ugyanis, hogy az általuk forgalmazott pehellyel töltött ágyneműk döglött állatok tollaival tömöttek. Legalábbis ők úgy tudják. Én meg úgy tudom, hogy az Ikea svédül azt jelenti, hogy síkhülye! A libákat ha csak egyszer fosztanák életükben, az éppen a hatszorosára emelné a pehely árát. Javaslom az Ikea dolgozóinak, hogy borotválkozás vagy hónaljgyantázás után azonnal legyenek öngyilkosok, hogy jó példát mutassanak, és az sem elhanyagolható, hogy e tettükkel növelnék a Föld átlagos IQ-ját.

A bejegyzés trackback címe:

https://kazohinia.blog.hu/api/trackback/id/tr25928421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gingicsakénlehetek 2009.02.07. 21:53:41

Szerintem a Svédek illetve az IKEA nem hülyék, adtak egy megfelelő választ egy hülye kérdésre.
Akik eröltetik ezeket a kérdéseket azok sem hülyék, hanem gazemberek, nyomásgyakorlásra akarják használni a lassan módszeresen elhülyített illetve tájékozatlan fogyasztókat. Vagyis politikáról van szó, mint mindíg. Hasonlóan a négy mancshoz meg a friss levegő és hasonló hangzatos ki magáncsapatokhoz, hatalmat akarnak maguknak ilyen trükkökkel a multikat akarják fejni.
Azzal minden épeszű ember egyetért, hogy fölösleges szenvedést értelemetlen okozni. Ha meg lehet úgy is oldani a tojás gyártást, hogy közben a tyúkok mondjuk vidámabban kapirgálnaki, akkor az mindenkinek jobb, mert kiderül hogy a tyukok egészségesebbek, nem kell nekik annyi gyógyszer és emiatt jobb minőségű a tojás is. Hogy a toll fosztást meg lehet-e oldani jobb módszerekkel, ahol a libe nem szenved, nem tudom, mindíg van mód jobban csinálni dolgokat, de itt nem hiszem hogy a kezdeményezőket ez motiválta volna és itt a baj.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.05.10. 23:21:58

az a fő hülye aki megnyugszik az ilyen hírektől a rádióban - nekik hazudozzák ezeket :)


süti beállítások módosítása